%PM, %02 %620 %2012 %15:%jun

Blåsig utställning

Uj, så kallt och blåsigt det var idag! Men tack och lov klarade vi oss från regn. 

Först ut i ringen i Norrköping var Derri i öppen klass. Tror det var största klassen idag, så klart, och Derri fick ett "Very Good" med en fin kritik som finns att läsa här.

 

Den här bilden från dagens öppna klassen gillar jag, alla fyra tikar som syns har fokus på samma sak. Det är alltså Berntiers Papina, Derri, Dale Gudbrands Hrizla Haam och Doremis Himla Sefin Uwa, som vann öppna klassen med CK. Grattis!

Även Isone fick vara med idag, hon var ensam i klassen och fick excellent men utan CK, domaren Birgitta Svarstad tyckte att hon inte riktig hade utvecklat kroppen för att få Certet, men hon gillade Isones temperament väldig mycket. Det förstår jag, så snart domaren pratade med Isone gick svansen som en propeller och hon sprang fram till domaren. Här finns Isones kritik och även en liten film där man ser hur mycket Isone gillade domaren!

Vi träffade även Derris dotter Grönberga´s Usambara Umbra och hennes pappa Lokesas Benzo. Benzo ställdes också i öppna klassen där han kom 2:a! Grattis! Här blev det en liten famijlebild, inte lätt att få alla tre att står skapligt och tittar åt samma håll.

Click me