%PM, %11 %922 %2013 %22:%mar

Bäst i grupp - 3!!!!

Söndag den 10 mars, internationell utställning i Strängnäs - det kommer vi väl aldrig glömma! 

Inte nog med att Isone fick excellent med ck i öppen klass

, och då hon var ensam i rasen så blev hon alltså BIR med CACIB och Cert, och det var hennes 7:e cert, men första efter 2årsdagen, vilket betyder att hon blev svensk utställningchampion! Då hon även har ett cert i Danmark blir hon då samtidigt även dansk utställningschampion. 

Hon fick en härlig kritik, som slutade med orden: en utmärkt rasrepresentant!

Därefter tittade Isone och jag på alla Berner i lugn och ro och fotade lite.

Som vanligt var det en lång väntan innan gruppfinalen och det gäller att hålla Isone på god humör, hon gillar inte att bara vänta. Men när det var vår tur att springa in i stora ringen var Isone så himla duktig, vi hade bra tempo och det kändes helt enkelt perfekt. Men att vi sedan blev utplockat bland de sista 7 var ju kanon! Då fick vi chansen att springa igen och då blev Isones ras också presenterad av speakern. Sedan kom placeringar. 4:e plats: Berner Sennentik Berntiers Just for Me! Vad härligt, tänkte jag, men två sennenhundar kommer väl inte bli placerade, men ack så fel hade jag. 3:e plats: Entlebucher Sennenhund! Ja, så mycket mer kommer jag inte ihåg sedan. Bara att det var otroligt häftig och roligt att få stå där. Kul att Anna Gyllin var på hugget och kom och fotade oss, tack för det!

Leendet satt kvar hela resten av dagen. En skön känsla, är så stolt över min fina Isone, och är glad över att många gratulerade oss och berättade att de tycker om Isone, även om de inte kan mycket om rasen. Fick höra att hon rörde sig så fint i stora ringen, och det glädjer mig. När jag såg Isones mor Bayka för första gången på Elmia i Jönköping var det just hennes gång som jag fastnade för. 

Södermanlands Kennelklubb 2013-03-11 22-40-52

Click me